Land of Joy | Activități
865
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-865,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Activități

Tipurile de activităţi desfăşurate în cadrul Land of Joy sunt:
loc de joaca si petreceri pentru copii

     Loc de joacă

  • Trambulină
  • Tobogan
  • Căsuţă
  • Zonă de creaţie
  • Masă de air hockey
  • Console
  • Instalaţie de karaoke

  Petreceri pentru copii

 

La Land of Joy vă așteptăm să sărbatoriți ziua copiilor dvs, având posibilitatea să alegeți varianta cu meniu sau varianta fără meniu. Dacă doriți, îi putem antrena cu un personaj de desene animate; grija tortului o puteți lăsa în responsabilitatea noastră, iar pentru ca totul să fie perfect, părinții pot petrece un timp de relaxare și bună dispoziție la o cafea sau un ceai în zona dedicată părinților.

loc de joaca si petreceri pentru copii
loc de joaca si petreceri pentru copii

  Serbări şcolare şi evenimete extra-şcolare

 

Dacă aveți nevoie de un spațiu generos și modern, unde să faceți serbările școalare sau să desfășurați orice altă activitate extra-școlară, vă așteptăm cu drag. Ceea ce va umple atmosfera va fii energia și bucuria copiilor de a fii împreună și de a trăi clipe de neuitat împreună.

  Parking kids

 

În cazul în care rămâneți fără bonă, bunicii sunt indisponibili, iar dvs aveți treburi de oameni mari, Land of joy vă așteaptă să vă lăsați copiii in grija noastra. Luați în considerare faptul că masa nu este acoperită și pregătiți un pachețel copiilor.

loc de joaca si petreceri pentru copii

Regulament

Pentru locul de joacă și parking kids, vă rugăm să verificați disponibilitatea înainte de a ajunge la noi. Pe perioada desfășurării evenimentelor cu exclusivitate, locul de joacă este indisponibil.

 

Închirierea sălii de jocuri se face pe o perioadă de 2,5 ore/3 ore pentru petreceri, serbări sau alte activități extra-școlare.

 

Avansul plătit pentru rezervarea petrecerii este de 200 lei. Avansul este returnabil doar în situaţia în care evenimetul se anulează cu 7 zile înainte.

 

Prelungirea petrecerilor peste timpul standard se poate face cu aprobarea prealabilă a Land of Joy, la un cost de 70 lei/jumătate de oră.

 

Exclusivitatea este asigurată de un număr minim de 10 copii. În cazul în care există un număr mai mic de 10 copii, dar se doreşte exclusivitate, se va achita o taxă de exclusivitate de 100 lei.

 

Numărul total de persoane va fi comunicat cu 3 zile înainte de petrecere. Plata meniurilor se va face pentru numărul de persoane confirmat.

 

Accesul în sala de jocuri se face cu maxim 10 minute de începerea evenimentului şi se eliberează la terminarea celor 2,5 ore/3 ore de petrecere.

 

Pentru animator adus din afara Land of Joy se va percepe o taxa de 70 lei.

 

Tortul poate fi adus de dvs insoţit de certificat de conformitate.

 

Accesul cu produse alimentare este permis doar în cazul pachetului fără mâncare.

 

Vă rugăm ca la momentul începerii evenimetului să menţionaţi în scris dacă există situaţii speciale privind copilul dvs: probleme de sănătate, care au nevoie de îngrijiri speciale; situaţii ce ţin de tutela copilului. În caz contrar, nu ne asumăm răspunderea în faţa dvs.

 

Accesul persoanelor cu semne de îmbolnăvire este interzis.